Beyond

Packaging

Welkom

Verpakkingen

Mooie en functionele verpakkingen

Project management

Verbinders in business: project management volgens Mezzo

MezzoMethod

Voor ons is de MezzoMethod met plezier en hart en ziel aan een productverpakking werken

Waar wij voor staan

Packaging

Een verpakkingsprobleem is voor ons de mooiste uitdaging. Het is een specialisme dat wij beheersen. Naast de bestaande standaard oplossingen, kunnen we met eenvoudige aanpassingen of een nieuw op maat gemaakt ontwerp, veel betekenen. Dat doen we volgens de MezzoMethod.

Verpakkingsoplossingen op maat

Met Mezzo ben je verzekerd van de laatste kennis in packaging. Wij bundelen kennis, hebben een groot netwerk en spelen alert in op internationale trends en ontwikkelingen. Wij en onze specialisten in design, packaging en filling hebben aan een half woord genoeg. We dagen elkaar uit en houden elkaar scherp.

Testimonials

“Dennis is zeer professioneel, een verpakkingsexpert, enthousiast, vol energie en zeer prettig om mee samen te werken. We hebben in het verleden met succes samengewerkt aan verpakkingsprojecten en ik weet zeker dat we dit in de toekomst zullen blijven doen.”

Alessandro Del Pozzo, Sales Director Bepackaging Srl

“Marc combineert een geweldige mix van structuur en processen, creativiteit en outside the box denken en levert indrukwekkende resultaten op.”

Julian Kulkarni – Vice President Marketing at Roomex

“Er zijn maar een paar mensen in de Nederlandse verpakkingsindustrie die de diepte van een netwerk als Dennis hebben. Dennis is erg betrokken, is een ongelooflijke positieve netwerkwerker en is er om cap-oplossingen te bieden aan mensen die hem uitdagen. En bovendien heeft hij een donderende, grote lach wat een aangename persoonlijke eigenschap is. Het is een voorrecht om samen met Dennis en zijn team te hebben gewerkt en te blijven werken.”

Marcel Schröder, Managing Director PET Power BV

“Thomas waardeert en begrijpt de praktische kant van het ontwikkelen en groeien van bedrijven: leiden naar duurzame winst. Hij is een sterke communicator, verkoopmedewerker en teamspeler en brengt elk bedrijf ervaring, lateraal denken, probleemoplossend vermogen, verbeelding en energie.”

Dirk Volkmann, MBA, Interim Manager in Engineering, Power Industry and Automotive

“Dennis is een enthousiaste verpakkingsexpert die vaak met originele ideeën komt. Hij denkt niet in problemen, maar in oplossingen die op verschillende manieren realistisch en geschikt zijn voor de klant.”

Frank Huisman, Packaging Development Manager FrieslandCampina

“Een van de grootste eigenschappen van Marc is zijn vermogen om te integreren in een bedrijfstak en gedurende een langere periode hiermee close te zijn. Als gevolg van zijn aanwezigheid in de markt beschikte Marc over uitstekende kennis van de branche waarmee hij de uitdagingen en kansen van een gemeenschap kon voorspellen.”

Paul MacDonald – Global Brand Director Packaging at Artexis Easyfairs

“Dennis is een fantastische ambassadeur voor zijn bedrijf en voor doordachte verpakkingen als geheel. Hij is innovatief maar innovatief met een doel. Het werk dat ik heb gezien, voegt commerciële waarde toe aan producten, maar ook sociale en ecologische waarde. Hij en zijn bedrijf zijn uiterst professioneel, snel en betrouwbaar. Hij is ook heel leuk om mee te werken. Sterk aanbevolen.”

Mark Shayler, Director of Ape – Author of Do Disrupt.

“Marc is een zeer creatieve marketing- en communicatiespecialist. Altijd vol met nieuwe ideeën! Design is een van zijn belangrijkste troeven, of het nu gaat om merkstyling, corporate imaging, handelsevenementen of productontwikkeling. Marc’s vermogen om nieuwe concepten te initiëren en te visualiseren heeft van hem een ​​bekende en gerespecteerde zakenpartner gemaakt.”

Jacques de Smit – Regional Logistics Director at Samsung SDS

“Het werken met Thomas was geweldig – hij is een goede teamspeler, professioneel en snel. Twee woorden beschrijven onze werkrelatie: positief en snel.”

Stephanie Rowntree, Product Manager at HCP UK Ltd

“Dennis is een van de meest enthousiaste netwerkwerkers die ik de afgelopen jaren heb ontmoet. Hij heeft de vaardigheid om mensen aan boord te krijgen en ziet altijd het complete plaatje. Zijn kennis van de verpakkingsindustrie en zijn enthousiasme zijn groot en maken hem ​​waardevol voor de internationale verpakkingsindustrie.”

Ton Knipscheer, Consultant at TKConsulting

“Marc voorzag ons altijd van snel en kwalitatief goed werk, en dit hielp ons bedrijf om onze relatie met onze klanten te laten groeien en versterken. Hij begreep duidelijk onze behoeften en hielp ons op innovatieve manieren met onze klanten te communiceren. Hij is een echte aanwinst.”

William Betaille – Commercial Manager at Gamko France

“Ik bevestig dat Dennis een zeer bekwame Sales & Marketing-professional is met wie het altijd plezierig was om mee te werken. Hij is een zeer toegewijde persoon die ernaar streeft om de waarde van de relatie met zijn zakelijke partners te maximaliseren, terwijl hij tegelijkertijd een zeer directe, eerlijke en rechtlijnige aanpak ontwikkelt. Dennis is ook een toekomstgerichte persoon met een duidelijk idee over de lange termijn doelen en met een breed spectrum van interesses.”

Danijel Banek, Executive director of central purchasing at Atlantic Grupa

“Dennis is een geweldige manager waarmee je een goede relatie kunt opbouwen. Dennis staat open voor nieuwe ideeën en heeft een creatieve drive. Ik werk graag met Dennis.”

Eric Joossen, Purchaser at Suiker Unie

“Thomas was een fantastische persoon om mee te werken. Ik kan Thomas aanbevelen als een persoon met veel ervaring en een grondige achtergrond in verpakkingen. Open-minded expert met zeer goede communicatievaardigheden. Is klaar om moeilijke situaties het hoofd te bieden en de problemen op tijd op te lossen.”

Axel Geiger, Senior Manager Packaging Design & Returnables Management at Robert Bosch GmbH

“Ik heb Marc leren kennen als een toegewijde klantrelatie-specialist die de meerwaarde heeft voor de klant. Hij heeft een proactieve houding en heeft een duidelijk visie mbt ambities en doelen.”

Jan-Willem Cornelisse – Sales at Rovema

“Ik heb Dennis leren kennen als een echte bruggenbouwer. Zeer gedreven en enthousiast.”

Ron Tielen, Owner at Product Experience

Over ons / Nieuws

Mezzo is thuis in slimme en trendy doseersluitingen, doseersystemen en on-the-go oplossingen voor sport, juices, diets, vitamines, farma, healthcare en de water- en zuivelmarkt. Wij ontwikkelen doseersystemen, die de houdbaarheid verlengen en die zich onderscheiden van andere verpakkingen door functionaliteit en fun.

Voor ons is de MezzoMethod met plezier en hart en ziel aan een productverpakking werken en rekening houden met je complete bedrijfsvoering.

Onze partners

Contact?

Vul hiernaast uw gegevens in en laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!