Informatie

Over ons

 

Wij worden daadwerkelijk blij als we energieke ondernemers aan elkaar kunnen koppelen. Ervaren in packaging en sales hebben wij binnen Europa een solide netwerk van verpakkingsproducenten, decoratiespecialisten, merkenbureaus, designbureaus, logistieke dienstverleners, contractpackers, FMCG merken en retailers.

Voor ons is de MezzoMethod met plezier en hart en ziel aan een productverpakking werken en rekening houden met je complete bedrijfsvoering.

Ons team

Dennis Teunissen

Dennis Teunissen

Owner

Een dag niet gelachen

Iedereen die al wat langer in de verpakkingswereld meedraait, kent Dennis Teunissen, eigenaar van Mezzo International. Met zijn opgewektheid, openheid en warmte, kan zijn aanwezigheid je simpelweg niet zijn ontgaan. Na een carrière bij Bandringa Plastics – de voorloper van de Plasticum Group – richtte Dennis in 1995 samen met twee partners Teamplast op. Het bedrijf groeide uit tot een succesvolle Europese verpakkingsproducent die al veel prijswinnende verpakkingen ontwierp én produceerde.

Een geboren netwerker die waarde toevoegt en nieuwe kansen creëert

De overtuiging dat je kansen samen moet oppakken om ze te kunnen verzilveren, inspireerde Dennis tot het oprichten van The Dutch Packaging Association (www.D-P-A.nl). Kansen zien, het inspireren van de klant en simpelweg het plezier in het contact: dat waren de belangrijkste beweegredenen die hem in 2015 tot het besluit brachten zich samen met Mezzo specifiek te richten op de begeleiding van het gehele proces rondom verpakkingen; van custom made doseren, dispensen en complete packaging tot product supply en het op de markt brengen van nieuwe producten.

 

Marc van den Maagdenberg

Marc van den Maagdenberg

Partner

Rust in de creatieve cocktail

Een Brabantse fietsfanaat die niet snel van de kook raakt en tegelijkertijd openstaat voor veranderingen. Marc kan goed omgaan met allerlei mensen en bewaart onder alle omstandigheden zijn kalmte. Hij brengt structuur en rust in de creatieve cocktail, die Mezzo heet. Marc is een ervaren strategisch marketeer en projectleider in de verpakkingsindustrie. De kracht van Mezzo ligt volgens hem in het persoonlijke, het team en het eigen netwerk aan specialisten. De ideeën en de projecten die daaruit ontstaan zet hij iedere keer weer met veel plezier in een overzichtelijke structuur en stappenplan.

Full service uitbesteden van je verpakking

Marc: “Natuurlijk ligt de focus op de verpakking zelf, maar we zijn thuis in de hele keten van design tot schap voor nationale en internationale brands. Mezzo bezit de kracht om snel helder te krijgen waar de behoefte ligt en met een groot netwerk van goede specialisten, vraag en aanbod bij elkaar te krijgen. Als ondernemer wil je je kunnen concentreren op de kwaliteit en de productie van je product. Full service uitbesteden van verpakking en logistiek, is dan ideaal. En wij zijn er goed in.”

Thomas Hössel

Thomas Hössel

Mezzo D/A/CH

Create business for our customers

“A positive approach, personal contact and fun in business, always baring in mind we are operating to create business for our customers.” Thomas represents Mezzo in the German speaking countries, although as an ‘intercultural person’ as he himself likes to put it,  is experienced in working all over Europe, United Kingdom and the United States for over more than twenty years. Apart from consumer packaging, Thomas is specifically experienced in the cosmetic market, in which innovation and speed to market is leading and the pharmaceutical market, in which safety, quality and sustainability are the most important aspects.

New paks, new ideas

Mezzo is bringing new paks, new ideas to the market.” Thomas Hössel shares his values  in business with the other team members of Mezzo International. “And we don’t simply sell packaging, we have innovative packaging solutions for our customers, packaging with added value and complete project management”.

Bedrijfsinformatie

Bezoekadres

Kerklaan 25
6731BA Otterlo
The Netherlands

Postadres

P.O. Box 30
6732 ZG Harskamp
The Netherlands

Bedrijfsinformatie

KVK: 09172182
VAT: NL 8573 95 130 B01
IBAN: NL50 RABO 0138 1533 45

Contactinformatie

+31 (0)318 846 919
0031 (0)6 22 79 30 99
info@mezzointernational.com

Mezzo International

Contact?

Vul hiernaast uw gegevens in en laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!